ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Sivrihisar Eğitim Vakfı Muzaffer Demir Anadolu Lisesi

Kariyer Günleri Etkinliğimiz '' Prof. Dr. İlhami ÜNLÜOĞLU''

Sivrihisar Eğitim Vakfı ve Okulumuz iş birliğiyle organize edilen kariyer günü etkinliğimizin konuğu Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof Dr. İlhami ÜNLÜOĞLU olmuştur. Vakfımızın başkanı Sayın Bekir KALIR'IN açılış ve takdim konuşmasından sonra konuğumuz öğrencilerimize '' Başarılı Olmak  ve Mutlu Bir Yaşama Ulaşmanın Yolları'' temalı söyleşisinin yanında öğrenci sorularına paralel olarak meslek hayatında iz bırakan olay ve durumlar hakkında açıklamalarda bulundu. Söyleşi sonunda kendilerine Okul Müdürümüz Mehmet Öz tarafından hediyeleri verildi.Teşrifleriyle değerli vakitlerinden zaman ayırarak Okulumuz öğrencileriyle yaptığı söyleşiyle kattığı değerlerden ötürü kendisine teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

08-05-202408-05-202408-05-202408-05-2024

Yayın: 08.05.2024 - Güncelleme: 08.05.2024 16:27 - Görüntülenme: 80