ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Sivrihisar Eğitim Vakfı Muzaffer Demir Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz 12.sınıf öğrencileri Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Özgün ALIÇ ile birlikte deyimlerimizi karikatürize ederek Dilimizin Zenginlikleri Projesi'ne katkılarını sundular. Sergilerini tebrik ediyoruz.

Mrt

İlçe genelinde düzenlenen ''İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması''nda Okulumuz 10/A sınıfı öğrencisi Yağmur Karaoğlu birinci olmuştur. Kendisini ve öğretmenlerini tebrik ederiz. İl genelinde düzenlenecek yarışmada da başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi. 4/3/2024 Pazartesi günü saat 13.50'de Afet Hazırlık Kulübü danışman öğretmenleri Merve KAÇAN ve Gözde SAKARYA danışmanlığında gerçekleştirilen tatbikatta okul tahliye zamanımızı geliştirerek 69 saniyeden 62 saniyeye indirdik.

Şbt

Okulumuzda düzenlenen münazara turnuvasında bugün 11/A ile 11/D sınıfı karşı karşıya geldiler.

Şbt

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Muhammet Kaygusuz ve öğrencileri tarafından değerler eğitimi kapsamında '' Askıda Meyve '' etkinliği başlatılmıştır. Etkinlik önümüzdeki haftalarda da devam edecektir. Emeği geçen Muhammet Kaygusuz öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda münazara turnuvası 10/A VE 11/B arasında yapılan karşılaşmayla başlamıştır.

Şbt

Bakanlığımız  tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için uygulamaya konan fiziksel aktivite etkinliklerine ikinci dönem de devam ediyoruz.

Şbt

2.Dönem Öğretmenler Kurulu toplantısı bugün Okul Müdürü Mehmet ÖZ başkanlığında yapıldı.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Törenimiz coşkuyla ve büyük bir katılımla yapıldı. Törende 1. dönem boyunca çalışmaları ile üstün başarı göstererek derece yapan  öğrencilerimize takdir belgeleri verildi. Okulumuz Müdürü Mehmet ÖZ, 1. dönemi değerlendiren bir konuşma yaparak öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Emekleri için öğretmenlerimize, çalışmaları için de öğrencilerimize teşekkür ederek iyi tatiller diledi. Tören İstiklal Marşımızın söylenmesi ile sona erdi. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Okulumuza bugün Kariyer Günleri Etkinlikleri çerçevesinde Av. Feridun YÜCEL ile Av. Betül YAMAN gelerek bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştılar. Seminer sonunda Okul Müdürümüz Mehmet ÖZ kendilerine teşekkür belgelerini iletti. Bugünkü kariyer günümüzde öğrencilerimize kattıkları değerlerden dolayı kendilerine teşekkür eder,saygılarımız sunarız.

Ock

Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Sivrihisarlı Mimar Sayın Ali İNCİ, bugün Okulumuza teşrif ederek Kariyer Günü Etkinliğimizin konuğu oldu.

Ara

1.DÖNEM 2.YAZILI SINAVLARIN KONU SORU DAĞILIM TABLOLARINA HABER İÇERİĞİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Kas

Okulumuz tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe programı Sivrihisar Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa uğurlanışının 85. yıl dönümünde Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Ekm

Sivrhisar Gençlik Merkezi'nde Cumhuriyetimizin 100.Yılı dolayısıyla Okul Kutlama Törenimiz gerçekleştirildi. İlknur GÖLBAŞI Hocamızın önderliğinde ve Serkan KONDU,Serpil GEÇİM ve Özgün ALIÇ Hocalarımız ile öğrencilerinin katkılarıyla hazırlanan program büyük beğeni topladı.

Nice yüzyıllara !