ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Sivrihisar Eğitim Vakfı Muzaffer Demir Anadolu Lisesi

Nis

Cumhuriyetin 100. Yılına özel Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğünün hazırlamış olduğu "Türkiye Yüzyılında Geleceğin Yıldızları" projesi  kapsamında Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Özgün ALIÇ ve öğrencilerini yapmış olduğu faaliyetler dolayısıyla tebrik ederiz. Bu faaliyetler  neticesinde Okulumuzun güzelleştirilmesine katkıda bulundukları için ayrıca teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuzda spor kulübü öğrencileri kulüp danışman öğretmeni Nursemin Solhan öncülüğünde çevremize ve çevremizdeki canlılara saygıyı amaçlayan “Kuş Evi” projesini gerçekleştirerek sevimli dostlarımıza barınak oluşturdular.

Nis

Okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencileri kulüp danışman öğretmeni İlknur GÖLBAŞI öncülüğünde Sivrihisar halk ve esnafına ' Yazımı Karıştırılan Sözcükler '' içerikli test uyguladılar,hatırlatmalarda bulundular . verdiler.

Nis

Okulumuzda Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında Spor Kulübü öğrencileri danışman öğretmen Nursemin SOLHAN öncülüğünde hazırladıkları '' Sağlıklı Besleniyorum Aktif Yaşıyorum '' içerikli bilgilendirme broşürlerini dağıtarak sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirme çalışmaları yaptılar.

Nis

Okulumuz Girişimcilik Kulübü öğrencileri Sosyal Sorumluluık Programı kapsamında  kulüp danışman öğretmeni Funda Karabacak öncülüğünde Okulumuza bağlı Mustafa Atışkan Erkek Öğrenci Pansiyonu  bahçesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirdiler.

Nis

Okulumuz Yeşilay Kulübü öğrencileri Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında kulüp danışman öğretmeni Esra BÖCÜK öncülüğünde  ''Temiz Toplum Temiz Çevre'' etkinliği gerçekleştirdiler.

Nis

Okulumuzda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü Ekibi tarafından öğretmen ve öğrencilerimize Yangınla Mücadele Eğitimi verildi. Ekip çalışanları Akif KOÇAK ve Ali Osman KARACA'YA emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimize Eskişehir İşkur İş ve Meslek Danışmanı  Dilek KAYA tarafından ''Mesleki Tanıtım'' ve '' Mesleki Yönlendirme'' konularında seminer verildi.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle İngilizce  öğretmenimiz Nursemin SOLHAN tarafından organize edilen program gerçekleştirildi.

Mrt

2.dönem 1.sınavların konu soru dağılım tablolarına aşağıdaki ders isimlerini tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sayfamız sürekli güncellenecektir.

Mrt

2.dönem 1.sınav takvimi 25 Mart- 5 Nisan tarihleri arasında uygulanacaktır. Sınav takvimine ulaşmak için haber içeriğindeki linke tıklayınız.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle Türk dili ve edebiyatı öğretmenimiz Ebru ARSLAN ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz 12.sınıf öğrencileri Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Özgün ALIÇ ile birlikte deyimlerimizi karikatürize ederek Dilimizin Zenginlikleri Projesi'ne katkılarını sundular. Sergilerini tebrik ediyoruz.

Mrt

İlçe genelinde düzenlenen ''İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması''nda Okulumuz 10/A sınıfı öğrencisi Yağmur Karaoğlu birinci olmuştur. Kendisini ve öğretmenlerini tebrik ederiz. İl genelinde düzenlenecek yarışmada da başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi. 4/3/2024 Pazartesi günü saat 13.50'de Afet Hazırlık Kulübü danışman öğretmenleri Merve KAÇAN ve Gözde SAKARYA danışmanlığında gerçekleştirilen tatbikatta okul tahliye zamanımızı geliştirerek 69 saniyeden 62 saniyeye indirdik.